英雄联盟投注平台:韵达回应数千只宠物滞留物流园死亡

英雄联盟投注平台雷竞技   英雄联盟投注平台雷竞技

   U kunt dit formulier gebruiken om een bijwerking te melden die u ervaart tijdens het gebruik van een geneesmiddel/medisch hulpmiddel van AstraZeneca.

   Wij zijn wettelijk verplicht om bijwerkingen te verzamelen en, indien nodig, te melden aan de gezondheidsautoriteiten. Conform de wettelijke eisen worden uw persoonlijke gegevens (die gebruikt kunnen worden ter identificatie), opgeslagen als een pseudoniem in onze databank met alle veiligheidsgegevens.

   Als u een bijwerking hebt ervaren of denkt dat u mogelijks een bijwerking ervaart, dan kan u het beste contact opnemen met uw behandelende geneesheer.

   Een ongewenst effect is de ontwikkeling van een ongewenste medische aandoening of een verslechtering van een reeds bestaande medische aandoening als gevolg van het gebruik van een geneesmiddel. Het maakt hierbij niet uit of de medische aandoening daadwerkelijk wordt veroorzaakt door het gebruik van het geneesmiddel of niet. Een ongewenste medische aandoening kan een symptoom zijn (zoals bijvoorbeeld misselijkheid of pijn op de borst), een teken (zoals bijvoorbeeld een onregelmatige hartslag of een vergrote lever) of afwijkende resultaten van een onderzoek (zoals bijvoorbeeld laboratoriumonderzoeken of een electrocardiogram). Vult u, indien van toepassing, ook de andere informatie in die wij verzamelen zoals bijvoorbeeld een overdosering of een interactie enz.

   
     电竞外围投注网址登录9084275215954680
     baiduxml lol外围网站